Restaurant Les Planes | Amb família a Molló Parc i dinar a Les Planes…
699
post-template-default,single,single-post,postid-699,single-format-standard,qode-restaurant-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,overlapping_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Amb família a Molló Parc i dinar a Les Planes…

Amb família a Molló Parc i dinar a Les Planes…

Us proposem venir a passar el dia amb tota la família per la vall de Camprodon. Sortida a mig matí en direcció a Molló Parc, el Parc d’Animals dels Pirineus, on els més petits i també els més grans de la família passareu una estona molt divertida observant i descobrint el animals del parc. Un cop feta la visita, que sol durar un parell d’horetes i escaig, tots a dinar al Restaurant Les Planes d’Espinavell, que ho teniu a 5 minuts en cotxe. I després d’un bon àpat i una passejadeta pels voltants del restaurant a cremar calories al Parc d’Aventura de Molló Parc… Que us sembla!, divertit oi? Doncs a què espereu?

Truqueu i feu la reserva per la vostra taula!

Molló Parc. El Parc d’Animals de la Vall de Camprodon.

MolloParc2Molló Parc és un Parc d’animals ubicat en un Parc Natural i situat en un bosc on l’animació sorgeix del propi espai a través de la seva fauna i flora. I on, a més, el visitant no és un espectador qualsevol, sinó que esdevé un actor del seu propi recorregut a l’aire lliure mentre passeja pel bosc i els prats ubicats al cor de la Vall de Camprodon.

Molló Parc ocupa una superfície de 10 hectàrees dins del terme municipal de Molló (Ripollès) i a uns 600 metres del seu nucli urbà. El parc ofereix al visitant un recorregut amb el que es pot gaudir de la natura durant 2 i 3 hores. Si el visitant hi vol passar el dia, però, l’espai de Molló Parc ofereix zones de descans i una cafeteria on es poden comprar entrepans freds o calents, refrescos, cafès i gelats per poder consumir-los a la zona de Pic-nic.

El recorregut indicat permet caminar entre cérvols, daines i cabirols; veure com s’alimenten i descansen els animals, com es relacionen entre ells, juguen i tenen cura de les seves cries, entre altres. Així mateix, el parc guia al visitant cap al recinte dels caprins, ocupat per la Cabra Hispànica, i d’altres recintes on s’hi podran observar muflons, óssos, isards i marmotes.

Amants de la natura, senderistes, muntanyencs i públic tant infantil com juvenil es citen aquí, a Molló Parc, públic pel qual s’han previst iniciatives educatives i culturals diverses. En aquest sentit, durant el recorregut i a través de diverses activitats, el visitant pot apreciar la flora, aprenent a distingir pins, roures, alzines, freixes, grèvols, alberedes, faigs, etc.; i a gaudir dels seus prats i de l’encant del bosc mixt del Pirineu.

+ informació:
www.molloparc.com
www.molloparcaventura.comRESERVAR