A partir del juliol nova direcció al restaurant Les Planes!
2905
post-template-default,single,single-post,postid-2905,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,qode-restaurant-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,overlapping_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default

A partir del juliol nova direcció al restaurant Les Planes!

A partir del juliol nova direcció al restaurant Les Planes!

Pel  juliol estrenem direcció al restaurant Les Planes i ho fem amb l’Anna i la Mireia. Elles  tindran cura de l’establiment i us oferiran la nostra característica cuina tradicional d’alta muntanya, basada en productes del país com el xai, la vedella, el poltre o les patates; la caça a l’hivern, i el toc enriquidor dels bolets de temporada com els moixernons, els rovellons, els rossinyols, els cama-secs o els fredolics. Embotits de porc, formatges i les truites de riu entre d’altres especialitats.
Canviem la direcció del restaurant i apostem per dues joves amb experiència, que mantenint tota l’essència del nostre establiment, us donaran el millor servei per a la vostra màxima satisfacció. Us donem les gràcies per la vostra confiança durant tot aquests anys i us deixem en bons mans!

Us animem a venir a conèixer l’Anna i la Mireia, benvinguts!RESERVAR